1.12.06

Vielä eilisestä

Eilen siis kiirehdin kirjoittamisen jälkeen illalliselle PGP:n kanttiiniin Tuanin ja hänen ystäviensä kanssa. Tuan halusi minun maistavan tom yam beefiä, eli naudanlihaa, kalakakkua, kalapullia ja vihanneksia tulisessa keitossa riisin kera. Ihan hyvää oli, vaikka liemi tosiaan oli tulista, joten loput jäi syömättä kun riisi loppui (mutta riisiä olikin lautasellinen erikseen, joten ihan kunnon ateria tuli). Mukaani otin englanninkielisen valokuvakirjan Suomesta, joka olikin ehdoton menestys pöydässä. Jokainen vuorollaan halusi katsella kuvia, ja varsinkin talvi- ja ruskakuvat herättivät ihastusta. Myös porojen pieni koko kummastutti: miten ihmeessä sellaiset pienet eläimet jaksaa vetää isomahaista joulupukkia? :) Lopuksi lahjoitin kirjan Tuanille kiitokseksi siitä, että tuli mua vastaan lentokentälle ja on näyttänyt Singaporea. Tuan pitikin kirjasta ja sen kuvista kovasti ja kiitteli vielä jälkikäteen tekstiviestilläkin.

Tänään menen illalla Heatherin ja joidenkin muiden kanssa syömään ilmeisesti siihen Esplanadella olevaan hawker centeriin (siis siihen, jossa syötiin kansallispäivänä - miten siitä voi muka olla jo kohta neljä kuukautta?!), koska on Heatherin viimeinen ilta ja viimeisenä iltana pitää kuulema ehdottomasti saada hawker center-ruokaa ja tiger beeriä ;). Käsittämätöntä, että ihmiset alkaa jo lähteä, vastahan lukukausi alkoi! Mullekin tulee yhä enemmän sellainen tunne, etten haluaisi lähteä ihan vielä... Reilu viikko vielä/enää aikaa nauttia Singaporesta!

Loppuun vielä kuva eiliseltä. Sultan Mosque ja sille johtava kävelykatu, jota reunustavat lähinnä turistikrääsäkaupat. Palmuja ja moskeija, kunnon eksotiikkaa. Pidän kyllä Singaporesta juuri sen takia, että liikekeskustan toimistopilvenpiirtäjien lisäksi löytyy tällaistakin maisemaa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jaanika tulee tänään,eli yrtän huomenna skypettää Sulle.
Korttisi oli tullut perille ja iskä kehui asialliseksi(niin miestä,niin miestä!).
Liikkeen sain joulukoristeltu,nyt siellä on esillä tuomasi jouluseimi.Kuusikin värivaloilla pihalla,vaikka on usva,tihkusade ja lunta ei yhtään.Lapset tulivat!!!

2/12/06 00:09  

Lähetä kommentti

<< Home