15.11.06

Takki ja pariesitelmä

Laitan tähän nyt vielä jostain espritin nettikaupasta löytämäni kuvan takista. Jos ei olekaan ihan tasan samanlainen, niin hyvin samantyyppinen kuitenki. Kuva on takaa, että näkyy niinku tuo muoto. Ja säästin rahaakin, ainakin tanskalaisen espritin nettikaupassa takin hinta on euroiksi muunnettuna 93e. Minä siis maksoin 75.



Eipä tänään juuri kirjoittamista ole, mutta oli toinenkin kuva laitettavana, niin postasin. Pidettiin tänään consumer behaviour-kurssin viimesellä luennolla Huipein kanssa esitys suomalaisesta Seccosta, kun aiheena oli kierrätys jne. Kuvassa siis Huipei, minä ja proffamme. Tarkkasilmäiset varmaan huomaavat kyseessä olevan saman henkilön kuin niissä hiphop-ryhmätyöesityskuvissa. Saatiin muuten tänään se takaisin, A- tuli.


1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Harmi, Tokio. Toivottavsti keksitte toisen kivan kohteen tilalle. Tulin tänne lähinnä kommentoimaan tuota shoppailua =) Niin epätyypillistä käytöstä Sirjelle. (BTW: jossain toisessa lukemassani blogissa: "olisin säästänyt vielä enemmän mut rahat loppui kesken." Tämä siis johtuen ostohimosta kun tavara edullisempi kuin kotona sama, vaikkei ihan välttämätön ostos olisikaan. Ei koske tietenkään Sirjeä, minua kyllä toisinaan.)

Niin ja tuo secco, olin kuullut aikaisemminkin, harmi että online-tilaukset poissa käytöstä, ois ollu helpot joululahjat tänä vuonna ;) Mutta mielettömiä ideoita ja osa ihan käyttötavaraakin ei pelkkiä koriste-esineitä.

Kolmanneksi, ehkä susta siellä joulu-sesonki alkaa liian aikaisin, mutta täällä niin sopivaa! Torttuja, glögiä ja joulumusaa =) Kaupoissa ei vielä kaiketi soi, mun soittimissa kuitenkin =P Tänään taas satoi luntakin, sellaiset 5 senttiä, ihanaa!

Tässäpä kai kaikki, höpöttelen sit lisää kun keksin =)

16/11/06 07:20  

Lähetä kommentti

<< Home