1.11.06

Consumer Behaviour -esitykset

Älysin sentään tänään ottaa kameran mukaan koululle, kun päivän ohjelmana oli consumer behaviour-kurssin ryhmätyöesitykset. Tehtävänähän siis oli tutustua johonkin kuluttajaryhmään, tehdä niistä parinkymmenen sivun raportti ja vajaan puolen tunnin esitys. Meidän aiheenamme oli hiphopparit, joihin päästiin tutustumaan paikallisen hiphopesiintyjäryhmä iLLERSien kautta. Alla muutama kuva tänäsestä (vaikka se ei Tapanin mielestä sana olekaan).


Kuvassa aikaansaannoksemme. Oikealla itse raportti ja vasemmalla ja keskellä luokalle pitämämme peli, jossa tarkoituksena oli valita kirjekuoressa olevista asuista se hiphopmaisin ukkelin päälle.


Yksi ryhmistä piti esityksen cosplayjaajista (vai taipuuko se cosplayereistä?). Huomatkaa esittäjän asu ja eläytyminen rooliinsa. Cosplaysta voi lukea lisää vaikkapa Cosplay Finlandin sivuilta.

Tässä koko cosplay-ryhmä.


Ja viimeisenä kuva meidän ryhmästämme, opettajastamme ja peliin saamistamme vastauksista. Vasemmalta Alex(ander), prof. Siok Kuan Tambyah, Yu-Chu, Sirje, Judy, Angela, Kah Yan ja Louis. Koska aiheena oli hiphopparit emme halunneet pukeutua virallisesti, mutta kenenkään kaapista ei löytynyt hopparivaatteitakaan, joten pukeuduttiin kaikki farkkuihin, mustaan yläosaan ja tennareihin. Opettajan erottaa kuvasta siis vaaleasta asusta. Ja jos ihmettelette mun outoa asentoa tai pituutta, niin se johtuu siitä, että kyyristelen etten näyttäis hongankolistajalta.

Tänään on muuten ollut nyt pari tuntia juuri sellainen sää, minkä porukat olis täällä halunnut nähdä. Aamulla paistoi vielä aurinko pilvettömältä taivaalta, ja itseasiassa ajattelin, että on ihan Hyden Sentosa-sää. Mutta iltapäivällä tunneilta tullessa vettä tulikin taivaan täydeltä, ja sitten alkoi myös ukkostaa. Pari kertaa räsähti niin kovaa, että olin tippua tuolilta säikähdyksestä. Piti väläyksen nähdessään ihan peittää äkkiä korvat, kun ääni oli niin kova, mutta nyt se on jo laantunut. Taitaa tosiaan olla sadekausi aluillaan.