21.8.06

Eipä paljon kerrottavaa

Muutin sitten suunnitelmani toisinpäin, kun eilen huvitti lähteä shoppailemaan. Tutustuin siis eilen jälleen uuteen ostoskeskukseen (josta en taaskaan tainnut nähdä kaikkea) ja keskityin tänään koulujuttuihin. Tarkoituksena oli eilen metsästää itselleni lisää toppeja tai t-paitoja, ja sehän onnistuikin heti ensimmäisessä kaupassa. Giordanossa oli nimittäin tarjouksessa erinäköisiä perustoppeja ja t-paitoja 4kpl/39 dollaria. Hyvin sopi, joten ostin kolme t-paitaa ja yhden topin. Loppuajan sitten vain kiertelin katselemassa kauppoja, enkä ostanut juuri mitään muuta.

Tänään oli vihdoin tarkoituksena etsiä jostain paikka, jossa vois tulostaa niitä powerpointteja ja käydä kirjastossa lukemassa yhtä kirjaa kurssia varten. Tuli vähän edestakaisinjuoksentelua kahden kirjaston väliä (keskuskirjasto ja businesskirjasto), kun toisessa ei voinutkaan tulostaa (tai oli pitkät jonot) ja sitten kun menin toiseen, huomasin että oliskin pitänyt lukea siitä kirjasta, mitä luin siellä ekassa kirjastossa, kaksi kappaletta yhden sijaan. Ja lopulta huomasin kuitenkin unohtaneeni tulostaa yhden jutun...No, huomenna mulla on aikaa vielä aamupäivällä, kun alkaa tunnit vasta kolmelta.

Loppuiltapäivän käytin sitten lukemalla läksyjä. Nyt on sitten kaikki täksi viikoksi tulleet läksyt tehty ja luettu, että huomenna voin heti tehdä uusia läksyjä. Yritän tehdä niitä mahdollisimman pian, että olis aina mahdollisimman vapaa viikonloppu, mutta eipä tuo tälläkään kertaa oikein tuntunut onnistuvan...Toisaalta viime viikolla en voinutkaan aloittaa kovin ajoissa, kun ostin kirjat vasta perjantaina. Kaikki mun kurssit vaatii aika paljon tuntiosallistumista keskusteluihin jne, ja vaikutti ainakin yhdellä kurssilla siltä, että niin moni osallistui, että minunkin täytyy alkaa osallistua vaihtaristatuksesta huolimatta. Saa nyt nähdä, kun jonkun aikaa näitä kursseja menee, että paljonko täällä tarvii nähdä vaivaa päästäkseen edes luokan keskitasoon. Nythän mä olen oikeastaan lukenut nuo läksyt ahkerammin kuin Mikkelissä, kun pelkään että kaikki täällä on hirveitä ylisuorittajia. (Mikä ei tosin silti tarkoita, että olisin lukenut kaiken täydellisesti, tuli kyllä tylsimmät kohdat vaan silmältyä.) Ja kuten aiemmin jo mainittu, sen suhteellisen arvostelun takia niiden arvosanat vaikuttaa mun arvosanoihin... Joten toivotaan, että täältäkin löytyy huonompiakin opiskelijoita, että pääsen helposti kaikki kurssit läpi.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Pakko kommentoida! Sinä siis vain silmäilit läpi tylsät kohdat??? Minäkin haluan vaihtariksi!!!
Siskosi -HYDE-

22/8/06 01:04  
Anonymous Anonyymi said...

Ai niin, viikon tärkein juttu: kummipoikasi Joni oppi eilen ajamaan polkupyörällä ilman niitä appareita. Arvaa oliko ylpeä äiti!!!!
-HYDE-

22/8/06 01:05  

Lähetä kommentti

<< Home