5.12.06

Shoppailua jälleen

Kylläpä nyt harmittaa. Suomeen palattuani on Alavudella käydessä pakko käydä Palmrothin tehtaanmyymälässä Virroilla ja ostaa sieltä talvisaappaat, ostin nimittäin itselleni tänään talvihameen. Musta, vuorillinen, A-linjainen ja kiva, nyt vaan puuttuu ne saappaat enää. Pakko siis sellaiset hankkia.Voi kuinka ikävää :).

Tänään siis käytin taas päiväni Orchardilla. Kävin ensin päivällä sopimassa siitä, milloin tulevat tarkastamaan huoneen (torstaina klo.14.15) ja sitten suuntasin bussilla shoppailemaan. Kävelin Ngee Annin kohdilta Plaza Singapuraan poikkeillen välillä kaupoissa. Valitettavasti puolessa välissä matkaa alkoi rankkasade, mutta onneksi oli sateenvarjo mukana. Siitä tosin ei ollut paljon apua, kun katu lainehti vettä. Jalat kastui kyllä ja askeleitaan piti vähän varoa, kun sade aiheutti muutaman sentin vesikerroksen tielle. Plaza Singapuran edustan portaat oli muuttunut vesiputoukseksi. Ihan oikeasti! Piti ihan katsoa kahteen kertaan, että onko siinä sittenkin vieressä porrasmallinen suihkulähde. Ei ollut, kyllä ne oli ihan ne portaat, joita pitkin sadevesi virtasi alaspäin. Yritin suojella ostoksiani ja itseäni parhaani mukaan sateenvarjolla, mutta hameen takaosa ja vähän selkää kastui silti, sääristä nyt puhumattakaan.

Kopitiamissa kävin taas ahmimassa itseni täyteen hedelmiä. Suunnitelma alkaa ehkä toimia: mangoa, ananasta ja tähtihedelmää olisin saanut ahdettua itseeni loputtomiin, mutta jackfruit alkoi lopussa vähän tökkiä (vaikka sitä oli vain muutama pala) ja yhtä uutta hedelmää jäi yksi pala syömättäkin.

Huomenna ajattelin juhlistaa itsenäisyyspäivää menemällä Sentosalle. Torstaiaamuna käyn viemässä paketin postiin ja iltapäivällä onkin se huoneen tarkastus. Illalla kai olen menossa sen yhden ryhmätyöryhmäni kanssa Geylangiin. Perjantaina pitää hoidella vähän lähtöasioita ja lauantaina ajattelin käydä vielä shoppailemassa Esplanaden suunnalla (CityLink, Suntec City...) ja varmaan jossain siellä viimesellä illallisella. Sunnuntai sitten varmaan meneekin pakkaamiseen jne. Siinäpä olis mun viimeset päivät pähkinänkuoressa. En mä halua vielä lähteä :(. Tavallaan kyllä olen innoissani kotiinpaluusta, mutta toisaalta tänne jää hedelmät ja lämmin sää ja shoppailu ja halpa ruoka ja paljon muuta. Yrittäkää nyt edes sinne Suomeen saada lunta ja pakkasta ennenkuin palaan, mä kun uskottelen itselleni koko ajan, että kotona on White Christmas ja Winter Wonderland. Mä käännyn Helsinki-Vantaalta takas, jos ei oo lunta maassa! Että silleen.

3 Comments:

Blogger jenni said...

mul on sulle huonoja uutisia...täällä on kokoajan vaan jotain 5-7 astetta lämmintä ja vettä sataa...että tosi jouluista...eikä tietoakaan lumesta...no jos jouluks jotain lunta tai ees pakkasta sais...ja voisit salakuljettaa meillekin tänne niitä ihania hedelmiä...:)
nähdään piakkoin....j
ja typyköiltä haleja...tokkopa niniä ees tunnistat kun sillä on tukka kasvannu tosi paljon,pituutta on tullu ja puhuukin jo ku isot tytöt... ja aina tulee vaan että mä haluun...pikkuriiviöt....:)

5/12/06 23:48  
Anonymous Anonyymi said...

Aloin just järjestää lumitykkiä Helsinki-Vantaalle, halutaan sut edes hetkeksi kotiin!

Eilen oli se opinnäytteen esitys ja siinähän se meni. Nyt vain odotellaan 11.päivää niin saa tietää lopullisen arvosanan.

Hassu juttu muuten: äitille katsoin matkaa Rantasalmelta eniron karttapalvelulla netissä, laitoin lähtöpaikkaan pelkkä rantasalmi ilman katuosoitetta, niin antoi kaksi vaihtoehtoa: Rantasalmi ja Alavus! Siellä on siis joku rantasalmi niminen kylä =)

Eipä tässä muuta, jatkan Sissin kissan kiusaamista, Sissi ja äiti on itsenäisyyspäiväjuhlissa ja me Unan kaa täällä kahdestaan.

Rantasalmi-juoruja: Heidillä ja Arilla pikkuinen tyttö. Syntyessä painoi noin 2 500g !! Vielä ei olla käyty katsomassa, ei haluta tartuttaa pikkuiseen tätä nuhaa ja muuta.

6/12/06 02:33  
Anonymous Anonyymi said...

Tänään Pasi toi lapset meille,kun Hyden piti kuulemma yhtä eläkkeelle jäävää opettaja olla syöttämässä,Pasia lainaten.Luulen,ettei kysymyksessä ollut hoivakodissa jonkun ruokailussa auttaminen,vaan niitä edustustehtäviä,mitä Hydellä nykyisin riittää.
Autorata oli illan kovassa käytössä.Ensin ajoi lapset ja sitten miehet.
Joni kun ajoi,kuului kerran,pappa,katso,osa irtosi autosta...se irtosi aivan itsestään...se oli aika tiukassa...

Poistuin toiseen huoneeseen nauramaan,vai irtosi ihan itsestään! vaikka oli tiukassa.
Mutta koska ralli jatkui,olettaisin,et se oli niitä vaihdettavia osia.
Vaikea oli pokka pitää myös silloin,kun Joni kysyi:pappa,onko tämä moottori?ja pappa kysyi vastaan,et löytyikö se radalta?
Että kunnon ajot oli meillä.
Ja vaikka siitä saa myös äänet pois,niin äänillä ne ajoi.
Kun iskän mielestä se on vain musiikkia korville.
Iskä puhui ferrarista ja mac´larenista,vai mitä ne nyt olikaan.
Huomenna on sitten se piparien paisto.
Kyllä aika kuluu,Heidikin jo aikuinen ja äitikin jo!Onnea kovasti!Tytöllä suunilleen Sirjen syntymäpaino.Lotta saa taas vauvaa sylissä pitää,kun me murehdittaan,et kun meidän sylivauva Jaanika kasvaa,niin ketä sitten saahan syliin.Nä toiset lapset kun eivät kovin paljon sylissä viihdy.

Sirjelle lohduksi,Jaanikka nujua edelleen sylissä mielellään.
Tänäänkin sain iltakahvit juoda tyttö tiivisti sylissä.
Tosin,siihen saattoi vaikutta edessäni oleva pikkuleipä-lautanen.
Tälläistä täällä.Heippa!

6/12/06 05:47  

Lähetä kommentti

<< Home