6.8.06

Lisää shoppailua ja illanviettoa

Eilisen päivän käytin siis sitten shoppailemalla Plaza Singapurassa. Lähestyvän itsenäisyyspäivän takia Carrefourilla olikin iso ale, josta oli paljon hyötyä. Olen nimittäin miettinyt, että pitäisi ostaa jonkinlainen moppi tms, kun itse pitää pitää tämä oma huone siistinä (siivoojat siivoaa käytävät ja wc-tilat), mutta moppi on niin isokokonen, etten ole sellasta vielä jaksanut mistään raahata. Alelaarista löysinkin sitten 5 dollaria maksaneen kokoontaitettavan mopintyyppisen ja 2 dollarilla siihen vaihdettavia puhdistusliinoja, sellaisia kertakäyttöisiä. Siivousongelma siis ratkaistu! Koekäytin laitetta heti takaisintultua, ja hyvin keräsi pölyä lattialta. Ei ollut edellinen asukas tainnut kovinkaan hyvin siivota lähtiessään...

Alennuksessa oli myös kirjoja ihan pilkkahintaan, joten muutaman ostin. Lisäksi olis ollu vaikka mitä leluja muutamalla eurolla kappale, mutta kun ne oli ihan niitä samoja kuin Suomessakin, niin en sitten ostanut. No okei, on mulla nyt jo jollekulle tytöistä yks joululahja valmiina, mutta se säilyköön vielä salaisuutena (jos vaikka päihittävät tätinsä ja oppivat lukemaan jo 2-4-vuotiaina ;) ). Lisäksi ostin alekorista myös henkareita.

Illalla oli tarkoitus skypettää äidin, Jonin ja Jaanikan kanssa (ne oli äidillä hoidossa), mutta Asma pyysikin mua mukaan ilotulitukseen keskustaan. Ehdin kuitenkin vähän jutella lasten kanssa, ja molemmat vakuutti olleensa kilttejä ja pyyteli mua jo takas ("Sinä olet ollut siellä jo niin kauan! Missä Tapani on? Mikset ole sen luona Oulussa? Tuo sekin sitten mukana!" - Jaanika).

Hyvissä ajoin ennen kahdeksaa sitten lähdettiin (minä, Asma, Carlene ja Franziska) taksilla kohti keskustaa, että ehdittäisiin ehkä syödäkin ennen ilotulitusta, joka oli yhdeksältä. Koska ensi viikolla on siis se itsenäisyyspäivä, niin nyt on neljänä eri päivänä keskustassa ilotulitus. Mutta ilotulitusta katsomaan oli menossa muutama muukin, juututtiin aika pahaan ruuhkaan taksilla. Matka kesti lopulta tunnin ja maksoi 20 dollaria, ja perillä oltiin 10 min ennen alkamista. Ihmisiä oli ihan hirveästi jo paikalla (Olavinpäivä Savonlinnassa, paitsi että ihmisiä ei ollu 30 000 vaan 4 miljoonaa), mutta oli se ilotulitus kyllä hieno! En ole niin isoa ennen nähnytkään.



Ilotulituksen jälkeen syötiin tuossa ylläolevassa hawker centerissä. Söin jotain "rapeaa limekanaa ja riisiä", 5 singdollaria. Sen jälkeen käveltiin vielä joen rantaa pitkin ja käytiin katsomassa Merlion-patsasta. Juotiin tuorepuristetut hedelmämehut toisessa hawker centerissä, ja sitten yritettiin saada taksi takaisin PGPR:n, koska kello oli jo lähempänä puoltayötä ja viimeiset bussit menee yhdentoista jälkeen. Siinäpä vasta olikin urakkaa! Jostain syystä yksikään vapaa taksi ei halunnut pysähtyä ja kun lopulta saatiin yksi pysähtymään, se ei halunnut viedä meitä NUS:n. Oltiin jo päätetty mennä MRT:llä lähemmäs ja ottaa taksi sieltä, kun vihdoin saatiin taksi, joka suostui viemään meidät. Matkaan meni ehkä kymmenen-viistoista minuuttia ja maksoi 8 dollaria, kun ruuhkia ei ollut.

Tänään olen sitten menossa sinne eläintarhaan, mutten vielä tiedä, monelta. Lähetin kyllä Tuanille viestiä ja kysyin, muttei ole vastannut. Täällä kyllä tuntuu aika paljon toi elämä jotenkin painottuvan iltaan, eilenkin kello yhdentoista aikoihin illalla ihmiset oli vielä ihan täysiään ulkona syömässä pienten lasten kanssa. Muistin muuten juuri, että tänään on äidin synttärit, joten onnea äiti! Niin, ja Siljalle onnea tietysti myös!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hienostihan sulla on siellä mennyt. Kademielellä täällä kirjoituksia lueskelen.

Kerron Siljalle onnittelut,kunhan tulee illalla vaihtamaan pölynimurin kissaan... (älä kysy) Se on nyt töissä: LOMITTAA tän viikon yhdellä tilalla Rantasalmella.

Terveisiä kans Tupulta (joka vetää kissaa hännästä)

8/8/06 22:41  

Lähetä kommentti

<< Home